MATBAA REKLAM İŞLERİNİZE SERVET ÖDEMEYİN

Basım İşleri Profesyonellik İster

Basım İşleri Profesyonellik İster

 

            Basım işlerinde profesyonel olan firmamız, görsel ve etkisel basım işleri ile aradığınız basım işlerini sizlere sunmaktadır. Etkili ve kaliteli basım işleri ile müşterilerin hizmetinde olan firmamız, günümüz şartlarında çok gerekli hale gelen matbaa işlerini itina ile gerçekleştirmektedir. Basım işleri, bilgi çağını yaşadığımız şu günlerde, son derece önemli hale gelmiştir.

 

 Etkili Görsellerle Etki Alanı Oluşturacaksınız

 

            Matbaa işlerinde önemli olan nokta, etkilemek ve görsel olarak en iyisini sergilemektir. Matbaa işlerinin kaliteli olması da çok önemlidir. Önemli olması yanında, işlerin tasarımın profesyonel olması gerekir. Baştan savma tasarımlarla, kalitesiz malzemelerle, müşteri memnuniyeti sağlanamaz. Müşteri memnuniyetini ön plana alan firmamız, en iyi çalışmaları sunmaya çalışmaktadır.

 

 El İlanları

 

            El ilanları, en çok kullanılan çalışmalardan biridir. Özellikle Büyük Avm marketlerinin indirim kampanyaları için en pratik reklam çalışması, el ilanlarıdır. İndirimi gerçekleştirilen ürünlerin fotoğrafları ve indirim miktarları, en iyi tasarımlarla hazırlanmaktadır. El ilanı olarak aradığınız görsel şöleni, firmamızın uzman elemanları sizler için hazırlamaktadır. İstediğiniz kâğıda, istediğiniz tasarımları ekleyebilen elemanlarımız, en etkili reklam sloganları ile kaliteli el ilanı işlemleri gerçekleştirmektedir.

 

 Kartvizit

 

            Bir işverenin en kısa yoldan, tanıştığı insanlara reklam yapmasının yolu, kartvizittir. Kartvizit küçük ebatı ve etkili tasarımı ile oldukça pratiktir. Telefona nazaran, hiçbir enerji ihtiyacı olmayan kartvizitler, pratik boyutları ve mükemmel görsel tasarımları ile her zaman için kullanılan reklam panoları gibidir. Bir işverenin kendisini tanıtan kartvizit işlemleri yapması gerekir.

 

 Diğer Hizmetler

 

            Kartvizit ve el ilanı ile birlikte, matbaa işlerinde, acil baskı işleri yapılabilmektedir. Kitap ayracı, promosyon, sertifika, imsakiye, takvim, karton çanta, katalog, bloknot, makbuz-sözleşme, oto paspas, davetiye, afis ve insört çalışmaları ile hizmetleri verilmektedir.

 

            Promosyon işleri, matbaa firmamızın sunduğu pratik ve kaliteli işlerden biridir. Anahtarlık çeşitleri ile en güzel reklamları yazdırabilirsiniz. Ajanda çalışması ile yıl boyu reklamlarınız, müşterilerinizin masasında yer alır. Şapka, bloknot, ıslak mendil, duvar saati, bardakaltlığı, çakmak, takvim, kalem, oto kokusu ve Mouse pad çeşitleri ile promosyon işlerinde aradığınız hizmeti sunmaktayız. Promosyon çalışmalarında aradığınız kalite ve üstün tasarım şekilleri ile en etkili reklamları kısa yoldan yapabilme imkânı ile tanışabilirsiniz.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

bursa matbaa

BURSA MATBAA

Bursa da Matbaa sektöründe, her zaman en yüksek kalitede hizmet vermek,  Bursa Matbaa Faaliyete başladığımız 2001 yılından bugüne kadar olduğu gibi, hedefimiz her zaman ihtiyaçları doğru bir şekilde değerlendirerek ekip çalışması ile hızlı ve etkin bir hizmet sunmak. Bursa Matbaa Reklam sektöründe, her zaman en yüksek kalitede hizmet vermek, Bursalı Grup Teknolojik yenilikleri takip ederek, kalite standartlarını en üst seviyede tutmak, Sektörel  yenilikleri yakından takip ederek en yüksek teknolojiyi kullanan firmamızı kaliteye verdiğimiz önemle tanıtmak, Memnuniyeti  temel ilke olarak kabul eden tecrübeli kadromuzla en iyi hizmeti en hızlı şekilde sunmak, Kalitemizin, hızımızın ve başarımızın sürekliliğini sağlamak. Hizmet verdiğimiz iş ortaklarımız olan, müşteri ve kuruluşların, memnuniyetinde devamlılık sağlamaktır. Matbaa hizmeti verdiğimiz iş ortaklarımız olan müşteri ve kuruluşlar ile ilişkilerimizde tutarlı, şeffaf ve karşılıklı hoşgörü çerçevesine dayanan iletişimimizi koruyarak aranan bir kurum olma özelliğimizi devam ettirmektir.

promosyon tişört

PROMOSYON TİŞÖRT

Promosyon tişört kategorisinde birçok isteğinize cevap verecek şık tasarımlarımız mevcut. Bu konularda yaptığımız çalışmaları sizler için yukarıda derledik. Özellikle toptan tişört basımı isteyenlere Baskılı Tişört fazlası ile yetecektir. Tişörtü birçok alanda kullanılabilmektedir. İster firmanızın tanıtımında ister tur etkinliklerinde ister yarışmalarda promosyon gereksinimi olmaktadır. Bu noktada siz de toptan giyim ürünlerimizden dilediğinizi seçerek siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken iletişim bölümlerinden bizimle iletişim kurmak. Promosyon Tişört uygulamaları pek çok alanda sıklıkla kullanılmaktadır. Promosyon Tişört özellikle firmaların tanıtım ihtiyacı göz önünde bulundurulması, tanıtım amacı ile bir çok aktivitede sergilenmektedir. Biz de promosyon tişörtü firması olarak bu alanda kendimizi geliştirmeye ve büyümeye odaklandık. Başarılı olmak için elimizden gelen tüm emeği vererek, müşterilerimizi memnun etme gayreti içinde mücadelemizi sürdürüyoruz. Promosyon tişört basımı etkinliklerde de sıkça kullanılmaktadır. Örneğin bir turizm firmasını düşünelim.